Mogelijkheden

Vialink Entertainment & Communicatie kan meer!

Op dit moment zijn er legio moderne communicatie middelen. Niemand kan vandaag de dag voorspellen hoe de toekomst er uit zal gaan zien.
Uiteraard willen we op deze pagina niet al onze concept ideeën prijsgeven waarin de iPad als creatieve ontspanning, communicatie en entertainment middel in gezet kan worden. Wij kunnen hierin uw partner zijn om al uw plannen de juiste richting in te sturen zolang ze maar maatschappelijk waardevol zijn.


Toepassing fantasie

Vialink Entertainment & Communicatie denkt in eerste instantie aan plaatsen waar veel mensen lange of korte hun tijd doorbrengen. Overal waar mensen zijn kan Vialink Entertainment & Communicatie ontspanning en communicatie toegankelijk maken.
Waar doktoren nu nog met pen en papier rondlopen, kunnen zij bijvoorbeeld met de iPad rechtstreeks patiënteninformatie ophalen en direct nieuwe gegevens invoeren. Of wat dacht u van de patiënten zelf? Onderzoek heeft aangetoond dat een patiënt gemiddeld 5 dagen in een zieknhuis verblijft en in deze 5 dagen 70 uur niets te doen zal hebben. Een oplossing hiervoor is om deze patiënt te entertainen door middel van moderne technieken en de iPad. Geen losslingerende lectuur meer langs je bed, direct inzage in je EPD, contat met de buitenwereld, televisie, e-mail, enz.
Tijdelijke of immobiele ouderen kunnen hun contact met de buitenwereld houden en kinderen hoeven geen schoolles meer te missen en kunnen tevens gebruik maken van het fun aspect van de iPad.

Zo zijn er legio toepassingen te bedenken in de in verschillende sectoren zoals de horeca, luchtvaart, zorg (centra's), culturele dienstenl, enz. Zoals al eerder aangegeven zijn de toepassingen legio!

iPad vialink


Presentatiemiddel op beurzen

De iPad is een ultiem presentatiemiddel op de beursvloer. Door de mogelijkheden die de iPad biedt kunnen bezoekers interactief kennismaken met de onderneming en haar diensten door middel van de nieuwste gadget van Apple. Een vorm van presentatie die met enthousiasme wordt ontvangen door de bezoekers. De iPad zorgt op zich al voor aandacht en nieuwsgierigheid over wat er op te beleven is. Een perfect middel om de klant een omgeving aan te bieden waar informatie kan worden getoond, direct naar antwoorden kan worden gezocht en op een innovatieve wijze een beeld van de organisatie wordt weergegeven.

Daarnaast is een presentatie via de iPad een perfecte aanvulling op de gesprekken van de stand medewerkers. Een presentatie is een mooi uithangbord en de iPad is een perfecte aanvulling als etalage van het merk en de diensten van het product. Een nieuwe vorm van presenteren die gecomplementeerd wordt met de iPad combineert de tastbaarheid van een brochure met het interactieve karakter van een presentatie.

Vialink iPad beurzen
“Het iPad concept is intuïtief en erg prettig om mee te werken”

“De nieuwsgierigheid voor het innovatieve presentatiemiddel en de producten en diensten van de stand is een perfecte combinatie om bezoekers op een leuke manier kennis te maken met het merk- en of product. Wij denken dat de iPad voor veel organisaties een kans vormt om zich op een unieke en onderscheidende wijze te presenteren op de beursvloer”

Geïnteresseerd in dit concept? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden van de iPad op de beursvloer toe te lichten. Bel even aan of maak een afspraak voor een optimaal succes van uw bedrijfspresentatie.

Op uw beursstand kunt u bijvoorbeeld uw product presenteren met uw eigen op het product gerichtte applicaties. Interactieve communicatie met uw product en de klant. Of aan de ingang van een grote beurs krijgt u een iPad die u de weg wijst op de beurs en waar alle standhouders hun applicaties op kwijt kunnen om de klant te lokken naar hun stand.